Welkom bij MARGOT 

 

 

Bij MARGOT is het culinair genieten, ontbijten en ontspannen in een gezellige sfeer. Vergezeld van gezonde slaatjes rijk aan groenten uit onze eigen moestuin. Verse groentesoep met een lekker sneetje ambachtelijk brood met of zonder gezouten boter.

Boerenkost op Vlaamse wijze gepaard met een lekker streekbiertje. De perfecte combinatie na een lange fietstocht of wandeling doorheen het toeristische Laarne - Kalken. 

Ook voor de kleine genieters hebben we een aangepaste menukaart. Alsook de vegetariërs hebben een brede keuze aan ontbijt en lunchmaaltijden. 

Gearomatiseerde koffies in de ochtend met een lekker stukje Belgische chocolade, huisbereide broodpudding of gebak zorgen voor een pittig begin of een perfecte afsluiter van de dag. 

 

​Een brede keuze aan kruidenthee is een must. Het houdt je warm in de winter en is zeer toepasselijk bij een gezellig onderonsje met vrienden of familie. Onze vers gemaakte ice-tea is dan weer een verfrissing in de zomer. 

Voor de genieters onder jullie hebben we een assortiment kazen en fijnkost geserveerd op een boerenplank met een toepasselijk biertje of glaasje wijn. 

Lekker ontspannen met collega’s of vrienden in onze lounge corner, gaan gepaard met een brede keuze aan wijnen, champagne, gin en cocktails.

Naast al deze diverse lekkernijen zijn tal van faciliteiten zoals, verhuur zaal voor babyborrels, workshops, koffietafels, verjaardagen, seminaries en of vergaderingen mogelijk. 

Wij hopen u te bieden wat u zoekt.